Valpkull 2021

Valpkullen 2021 var Disa’s första. Hanhunden heter Twiggs in a Hurry.

Vi fick 5 valpar, 2 tikar, 3 hanhundar.

Här nedan finns bilder på Lejonkungenkullen 2021.

Valp med blått halsband

Valpar födda 2021-07-12

Nu är Disas fem valpar här. 

Leverans kommer ske tidigast efter 8 veckor. Enligt SKK provparning är det preliminärt index ED: 104 och HD 109. Vid leverans kommer valparna vara veterinärbesiktade, chipmärkt, avmaskade, SKK-registrerade med stamtavla och alla valpar kommer vara dolda felförsäkrade.

Vi tillämpar inte kösystem, utan vill hitta rätt köpare till rätt valp. Beslutet ska vara ömsesidigt för både köpare och oss. Det är ett stort beslut för dig som köpare, att få en ny familjemedlem och från vår sida att lämna en ny liten valp. När vi träffat alla intressenter, och vi är överens så kan en valp tingas.

De växer upp i en trygg miljö på landet och kommer vara vana vid katt och ungdomar. 

Disa

Alsnäsets Halglaś Disa (SE30280/2015)

Alsnäsets Halglaś Disa (SE30280/2015) väntar valpar. Vår fina tik är en driven och snäll jaktlabrador, som är arbetsvillig och har en tydlig av- och på knapp. Det bästa hon vet är att spåra vilt samt söka tryffel och hon har en härlig energi då hon arbetar. Disa är också tränad på bruksspår och nosework. Vi har gjort test på klink, detta berättar b la att hon är PRA-prcd, DNA-testad fri A. Hon är utan anmärkning på ögon, armbågar och höfter A. Dessa resultat finns på skk.se.

Ivanthes

Twigg’s In A Hurry (SE57280/2016)

Harry har gjort flera olika tester: se skk.se om de olika resultaten. Tävlad och tränad i jakt.  Hanen är fri från PRA-prcd, enligt arv.  Han är utan anmärkning på ögon, armbågar o och höfter A. Hans rätta element är vatten. Arbetsvillig och nyfiken hane. Har flera fina kullar efter sig, med andra tikar. 

Valpkull 2021
Två valpar sover
Valp sover
Valp på rosa mattan
Valp med leksak
Tre valpar
Valp tik
Dragkamp
Alsnäsets Hagla Disa leker med sina valpar på Grönviks kennel

Ala valpar har lämnat oss för sina nya hem.

Intresserad?

Önskar ni tinga en valp

Är du/ni fortsatt intresserade av en valp, från oss så önskar vi att du återkommer med ett brev om er och hur valpen/hunden kommer få det i ert hem.