Valpar 2022

Valparna beräknas komma till oss 20/4 – 2022 och leverans kommer ske tidigast efter 8 veckor. Enligt SKK provparning är det preliminärt index ED: 103 och HD 102. Vid leverans kommer valparna vara veterinärbesiktade, chipmärkt, avmaskade, SKK-registrerade med stamtavla och alla valpar kommer vara dolda felförsäkrade. Valparna kommer också vara hereditärt fria, då båda avelsdjuren är fria enligt DNA. De växer upp i en trygg miljö på landet och kommer vara vana vid katt, ungdomar samt hundar.

Disa

Alsnäsets Halglaś Disa (SE30280/2015)

Alsnäsets Halglaś Disa (SE30280/2015) väntar valpar. Vår fina tik är en driven och snäll jaktlabrador, som är arbetsvillig och har en tydlig av- och på knapp. Det bästa hon vet är att spåra vilt samt söka tryffel och hon har en härlig energi då hon arbetar. Disa är också tränad på bruksspår och nosework. Disa har tidigare fått en kull valpar och var fantastisk på att ta hand om dem. Vi har gjort test på klink, detta berättar b la att hon är PRA-prcd, DNA-testad fri A. Hon är utan anmärkning på ögon, armbågar och höfter A. Dessa resultat finns på skk.se.

Ivanthes

Ivanthes First Turn (SE52870/2016)

Mycket social, snäll och stabil jaktlabrador hane. Mycket behaglig storlek. Väldigt miljöstark och en arbetsmaskin som alltid ställer upp men är lugn och harmonisk i vardagen. Finns inga rädslor överhuvudtaget. Se hunddata BPH spindeldiagram. Tävlad och tränad i jakt. Han används också i praktisk jakt. Tränas även i lydnad och specialsök med olika dofter. Hanen är också testat på klinik och är PRA-prcd, DNA-testad fri A. Han är utan anmärkning på ögon, armbågar o och höfter A. Dessa resultat finns snart på skk.se. Turner har gått tävlingar och har titel Se Vch.

Disa 12 april 2022

Disa 12/4

Disa beräknas valpa 20/4. Enligt ultraljudet är det 8 valpar.

Intresserad?

Önskar ni tinga en valp

Är du/ni fortsatt intresserade av en valp, från oss så önskar vi att du återkommer med ett brev om er och hur valpen/hunden kommer få det i ert hem.

Kontakta oss via e-post eller messenger

maila eller skicka meddelande

Epost

Yasse.lundell@gmail.com